Виж повече снимки на Бариери CAME GARD 2.50м до 4.00м
 • descriptiondescription
 • descriptiondescription
 • descriptiondescription
 • descriptiondescription

"Петев Електроникс” предлага цялата гама бариери и системи за контрол на достъпа на Италианския концерн CAME S.p.A., включително монтаж, гаранционна и извънгаранционна поддръжка.

 

Бариери CAME GARD 2.50м до 4.00м

 

 

Версии 220-230V и 24V

 

Бързите автоматични бариери GARD 2.5м до 4м са идеалното решение както за частни и обществени паркинги, така и за такива с висока интензивност на преминаване.

Лесни за монтиране, те са готови за комплектоване с пълната гама аксесоари като рамена, стойки, престилки, лампи и др. Не се нуждаят от никакви доработки, в случай на доокомплектоване с всички подходящи и допълнителни прибори за сигурност, съобразени със съвременните технически изисквания.

Бриерите от серията GARD са конструирани така, че позволяват монтаж с дясно, или ляво рамо.
Основните характеристики на серията са:

 • Самопрограмиране на кода за дитанционно управление
 • Автоматично спускане на бариерата
 • Амперометричен детектор за сигурност (версия 24V)
 • Позволяват командване с бутон от разстояние
 • Регулиране скоростта на движение на бариерата (версия 24V)
 • Мигновено отваряне (при регистриране на препятствия)(версия 24V)
 • Функщия ‘Slave’, позволяваща работа на 2 бариери (за вход и изход) (Версия 24V)

Ниво на защита IP54.
Всички версии са с възможност за комбиниране с бутонни панели, дистанционно радиоуправление, механично аварийно отваряне, жични и безжични фотоклетки, магнитни датчици и др.

 
Виж повече снимки на Серии Бариери CAME GARD4, GARD6, GARD8, GARD12
 • descriptiondescription
 • descriptiondescription
 • descriptiondescription
 • descriptiondescription

Серии Бариери CAME GARD4, GARD6, GARD8, GARD12
220-230V и 24V

CAME GARD4, 6, 8 и 12 са най-новото поколение бариери,с дължина на рамото до 4,6,8 и 12м, характерни с красивия си дизайн и пригодени за бърз и лесен монтаж на цялата гама аксесоари за сигурност. Лесни за обслужване, с осветено, кръгло рамо, изключителна здравина и сигурност, балансирани с различни пружини за чувствителност и бързо движение на рамото. Бариерите на CAME S.p.A. са решени в няколко модела според захранването на мотора и дължината на рамото. Възможни са различни варианти на инсталация – базова конфигурация и конфигурация, включваща опции по отношение на сигурност и управление – фотоклетки, магнитен луп, магнитни четци, радио-контрол и др.

Бариерите са подходящи както за малки обекти (хотели), така и за жилищни комплекси, малки и големи предприятия, туристически комплекси, големи индустриални, многоетажни и обществени паркинги.

Нивото на защита на всички модели е IP54.

В зависимост от дължината на рамото, времето за отваряне варира от 2 до 8 секунди.

Цялата серия бариери CAME GARD отговаря на най-новите Европейски стандарти и изисквания за сигурност и модулност на конструкцията за лесна оперативност и поддръжка. Версиите 24V гарантират надеждност и сигурност на изделията, при висока интензивност на преминаване.

 
Виж повече снимки на Автоматизирани, Верижни бариери CAME CAТ 220-230V и 24V
 • descriptiondescription
 • descriptiondescription
 • descriptiondescription
 • descriptiondescription

Автоматизирани, Верижни бариери CAME CAТ 220-230V и 24V

Разработени и патентовани от CAME S.p.A., верижните бариери са идеалното решение за ограничаване на достъпа до частни паркинги с едно или няколко паркинг-места. Изключителната гъвкавост при инсталацията, дава възможност за задвижване на верига до 16 метра дължина, между два боларда. Във версията 24V, амперометричния контрол отчита възникнали препятствия и спира движението на веригата. Контролния панел, вграден в боларда, захранва мотора и всички допълнителни аксесоари за сигурност, пригодени за работа с нисък волтаж (24V).

Нивото на защита е IP54. Версиите 220-230V и 24V са с възможност за комбиниране
с бутонни панели, дистанционно радиоуправление, жични и безжични фотоклетки и др.

 
Виж повече снимки на Индивидуално паркинг-устройство CAME UNIPARK (персонална бариера)
 • descriptiondescription
 • descriptiondescription
 • descriptiondescription
 • descriptiondescription

Индивидуално паркинг устройство CAME UNIPARK (персонална бариера)

Да запазите свободно Вашето място за паркиране сега е лесно и възможно с автоматиката на CAME – UNIPARK. Напълно автоматизирана, UNIPARK e управлявана дистанционно (радио управление) и блокира достъпа до парко-мястото бързо и лесно. Създадена за бърз и лесен монтаж върху настилката (асфалт, плочки, бетон), UNIPARK е нова идея за приложение в жилищни, офисни и идустриални зони.

Нивото на защита е IP54.
Персоналните бариери са малки и големи. Контролния панел на автоматиката UNIPARK дава възможност за свързването и командването на до 4 персонални бариери UNIPARK.

Възможност за комбиниране с бутонни панели, дистанционно радиоуправление, жични и безжични фотоклетки и др.
Виж повече снимки на Автоматична система за паркиране CAME – PS4000
 • descriptiondescription
 • descriptiondescription
 • descriptiondescription
 • descriptiondescription

Автоматична система за паркиране CAME – PS4000

тип „Плати и паркирай”

 

PS4000 e комплексна система за управление на малки и големи, многоетажни паркинги с капацитет до 10000 коли, работеща на принципа „Плати и паркирай”. PS4000 контролира трафика на влизащи и излизащи коли, както и клиентите ползващи паркинга на абонамент. Системата дава възможност за разплащане с импулсни карти, верижни ключове - за абонати, както и монети, жетони, за случайно ползващи паркинга клиенти.

Системата се прелага в базисен вариант, подходящ за контрол на малки паркинги обслужващи учреждения, супермаркети и др., осигуряващ контрол на трафика и автоматичните регистрация и плащане. Достатъчни са входен блок PSE4000 и изходен блок PSU4000, както и ръчна (портиерна), или автоматична таксуваща станция. За големи и многоетажни паркинги, многобройни допълнителни аксесоари като таксуващи станции, малки таксуващи станции, четци и др. осигуряват безпроблемната работа на системата. PS4000 обслужва до 16 входа и изхода към и от паркинга, до 8 автоматични таксуващи станции и един пункт за ръчно таксуване (портиерна).

Софтуера на системата PS4000 работи под Windows, с ясен и интуитивен графичен вид, като в същия момент не изисква специален хардуер. С него се работи лесно, като дори и за начинаещ служител е лесно да се ориентира и работи. Поддържа данни за 2500 абонати, както и регистрира до 7500 временно ползващи паркинга.

Входния блок PSE4000 се монтира на входа на паркинга – системата управлява до 16 такива блока. Случайните посетители ползват жетони, които получават от входния блок, докато абонатите ползват магнитни карти или верижни ключове, които е дoстатъчно само да доближат до четеца на блока. Нормално входния блок е свързан с автоматична бариера CAME от серията GARD, комплектована с всички необходими аксесоари за управление и сигурност, като фотоклетки, чувствителни на допир защитни буфери, мигащи индикаторни лампи за движението на бариерите, магнитни датчици и др. отговарящи на съвременните технически стандарти и предписания.

Изходения блок PSU4000 се монтира на изхода на паркинга – системата управлява до 16 такива блока, разположени на изходите. Дава възможност на случайните посетители с получения жетон на входа да се разплатят ръчно, или чрез автоматичната таксуваща станция. Абонатите на паркинга на изхода е достатъчно да доближат до четеца на изходния блок магнитната си карта или програмирания верижен ключ. Изходния блок също е свързан с автоматична бариера CAME от серията GARD, комплектована с всички необходими аксесоари за управление и сигурност,
като фотоклетки, чувствителни на допир защитни буфери, мигащи индикаторни лампи за движението на бариерите, магнитни датчици и др., отговарящи на съвременните технически стандарти и предписания.

Системата позволява за паркинги на супермаркети и молове, плащането за паркинга да се извърши на касата, при излизане от магазина, а не на изходния блок или портиерната.