За Данпалон

 

Данпалон е основана през 1960 в Кибуц Дан. През 1982 г. е създаден модулният панел от поликарбонат. Неоспоримите качества на новата система от прозрачни панели бързо привличат   вниманието на архитекти и дизайнери от цял свят.Това осигурява на фирмата водеща позиция на пазара, която е запазена, благодарение на непрестанните подобрения на дизайна и стриктния качествен контрол. След преминаването на многобройни тестове за одобрение от независими и правителствени организации, е установено, че революционният продукт на Данпалон отговаря на най – високите и стриктни стандарти в индустрията.


За да контролира качеството на крайния продукт, компанията е изградила мрежа от избрани търговски представители във всяка страна. Това партньорство позволява осигуряването на максимално качество от суровия материал през пресования панел до окончателното монтиране на системата за контрол на светлината. Много от най – добрите архитекти по света се доверяват на Данпалон за едни от най – известните сгради. От университети, училища и спортни съоръжения до летища и корпоративни учреждения, хотели, болници и търговски центрове , милиони квадратни метри поликарбонатни системи за контрол на светлината съществуват на петте континента вече повече от 15 години – това е най-доброто доказателство за качествата на системата Данпалон.
 

ControLite

 

ControLite е интелигентна система за покривни конструкции с възможност за регулиране на количеството на преминаваща светлина.

“Давайки възможност за избор, хората биха предпочели дневната светлина пред електрическата “
Фулър Мур.

Ползите от дневната светлина не се свеждат само до увеличаването на качеството на светлината, а и до спестяване на разходите за електроенергия. Монтирана в бизнес сграда или лятна вила, интелигентната система за покривни конструкции повишава тонуса и стимулира работоспособността. Комбинирана с качествата на заобикалящата природа, тя може да се грижи за вашият комфорт през цялата година.

ControLite се изгражда от 30мм полупрозрачни панели от поликарбонат. Интелигентни светлинни регулатори, които имат отразяваща горна повърхност. Могат да се контролират от микропроцесор, като се въртят и променят пропускливостта на светлината. Така Вие контролирате времето от лесен за ползване панел с елегантен дизайн.

 

 

 

 

 Ако все още не сте решени, прегледайте галерията на Danpalon!